Miss Eurooppa

Miss Eurooppa -kilpailu

Aivan yllätyksenä tuli minulle keväänaikana, että minut on valittu Miss Eurooppa kilpailuihin edustamaan Suomea. Minäkö Miss Eurooppa kisoihin? mitä? minähän olen urheilija enkä mikään missi? Keskustelimme managerini kanssa, mietimme erilaisia näkökulmia ja tietenkin tarkastelimme taustat, jotta ne ovat kunnossa. Mitä hyötyä kisoista olisi? millaisella kulmalla lähdemme viemään asiaa eteenpäin? Missi vai huippu-urheilija?

Miss Eurooppa Suomen edustaja Miia Kemppainen
Miss Eurooppa Suomen edustaja Miia Kemppainen

Aikamme mietittyä päätimme lähteä kisaan mukaan. Lähdemme Miss Eurooppa kisaan tietenkin urheilijan näkökulmalla. Sportisuus, kauneus, hyvinvointi nämä ovat asiat joilla lähdemme tavoittelemaan tietenkin voittoa mitäs muutakaan kun kysymyksessä on kisa.

Kilpailut käydään Marraskuussa Italiassa Napolissa. Matkan tarkoituksena on myös saada lisää uusia kokemuksia, esiintymistaitoa, uusia kontakteja ja tietenkin oppia hallitsemaan median kanssakäyminen.

Mikäli olet kiinnostunut lähteä mukaan Miss Eurooppa kisaan jollakin tavalla niin voit olla yhteydessä manageriini. Tukijoita tarvitaan aina!

Vieritä ylös